Sunday, November 24, 2019

Money In The Bank

El is érkeztünk ehhez a gálához, ahol avattunk kettő táskanyertest, és egy debütáló is volt, ezek mellett pedig a kettő démon is megküzdöttek.

A gálát AJ Styles nyitotta. A következő szavakat mondta:
(Valakit látnak... de nem elég jól. A sárga bevonulás átmegy kékbe... de várjunk csak... Most meg pirosba... Finn Bálor! De nem... annak más zenéje lenne... ötletem sincs.Ekkor kijön egy sárga öltönyös férfi. Aztán átvált az öltönye kékbe... és most pirosba.)És kijön. A fények eloltódnak és kijön... AJ FREAKIN STYLES! Visszatért! Régen nem volt promója! NA MOST MIT MONDHAT! HUH! *közönség skandálja, hogy: PUNK VS AJ PUNK VS AJ PUNK VS AJ. MITB MITB MITB!* Teljesen megváltozott Styles. Nem ad pacsit. Mit csinál? Becsúszik a ringbe. Mikrofont ragad és elmondja, hogy: Helló WEW UNIVERSE! *Közönség: BACK BACK BACK BACK! Nyugi! Egy dologért jöttem ide, hogy elmondjam... Hogy szétrúgom Finn Bálor seggét többek között... De a többiekét is... És! Sajnálom Goldust halálát így utólag is! És elnézést! Na de! Mostantól a nevem: BLOODED AJ STYLES! *Közönség: WHY? WHY? WHY?* Mért? Azért mert sok kritika ért. *Közönség: OKAY OKAY OKAY.* Okés? *Közönség: BLOODED BLOODED!"

A Backstageben az IICONICS tagjait láthatjuk, akik címvédést jósolnak.
Peyton Royce(c) vs Alexa Bliss-RAW Women's Championsip Ladder Match
Mivel Bliss nem tudott küzdeni a RAW női címért, ezért a gálán kap visszavágót. Hosszas küzdelem volt. Az elején Peyton dominált, azonban nem tudta érvényesíteni a Peyton-Plex-et. Alexa viszont tudta érvényesíteni a Twisted Bliss-t, és már majdnem levette a címet, azonban Royce feldöntötte a létrát. Billie ezután lefogta Alexát, aminek hatására Peyton leakasztotta a címét.

A backstageben ezután Kanet láthatjuk CM Punk-kal, aki sok sikert kívánva megöleli Kanet.
Demon King Finn Bálor(c) vs Kane-Universal Championship Inferno Match
Hatalmas küzdelem volt. Kane Chokeslamek sokasságát adta Finn-nek, akin ez meg sem látszott. Ahogy emelkedett a tűz, annál durvább lett a meccs. Kane már majdnem kilökte Bálort a ringből, de Bálor valamilyen csellel megoldotta, és megvédte a címét.

Becky Lynch vetíti előre, hogy mi lesz a meccsen. Egyszerre akarja elpusztítani Paiget és Chynat.
Becky Lynch(c) vs Paige vs Chyna-SmackDown Women's Championship
Becky Lynch már majdnem feladatta Paige-dzsel a meccset, de Chyna kijózanodott az elején kapott létraütésből, és rávetette magát Beckyre. Chyna osztotta a Pedigreeket, amitől Becky kidőlt, és kórházba szállították(az egyiket az acéllépcsőre kapta). Paige és Chyna maradtak. A RamPaige-dzsel és a Paigeturner-rel  már majdnem megvolt a meccs, de Chyna elkapta Paige fejét, és egy Pedigreet adott neki, amivel simán kopogtatta. Új bajnokot avattunk.

Ezután Kane vonult be, aki egy Open Challenget hirdetett a United States címért.
Egyből bevonult Aj Styles, aztán Daniel Bryan is. Triple Treath meccs az United States címért.
Kane(c) vs Aj Styles vs Daniel Bryan-United States Championship
Könnyed Kane győzelem.

Killian Dain(c) vs Brock Lesnar-Intercontinental Championship
Hatalmas meccs, tele Chairshotokkal, és acélsarokkal való leütésekkel. A meccs dupla diszkvalifikációval ért véget, mivel Dain running crossbodyval földrevitte Lesnart, ami után a rámpa beszakadt. A mentő vitte el mindkettőjüket.

Billie Kay vs Ronda Rousey vs Natalya vs Sasha Banks vs Lana vs ??? -Women's MITB Ladder Match
Mikor mindenki bennt volt, Nikki Cross helyett Rhea Ripley vonult be, aki a meccsen Billie Kay-jel harcolt, a küzdelmet a most debütáló Rhea nyerte, miután leakasztotta a táskát.

CM Punk vs Kevin Owens vs Kane vs Aj Styles vs Seth Rollins vs Daniel Bryan-Men's MITB Ladder Match
A várakozásoknak megfelelően CM Punk és Kane csapatként működtek össze, és mindenkit elpusztítottak. A végén a Big Red Machine elengedte a Best In The Worldnek a táskát, mivel ő már bajnok.


Remek gálán vagyunk túl, felkészül a Survivor Series.

No comments:

Post a Comment