Monday, May 18, 2020

Monday Night RAW előzetes-2020.05.18.

New Orleansből, Louisanaból, egészen pontosan a Superdomeból jelentkezik pár órán belül a Flagship Show, amit ma Vince McMahon fia, Shane McMahon tart. 

Mojo Rawley vs Mystery Opponent-Street Fight match
A korábbi focista múltheti vereségét javítaná ki, azonban egyelőre nem tudja, hogy ki ellen. Vajon egy visszatérőt tudhatunk be az ellenfelének, vagy egy teljesen új karaktert?

Goldberg vs Jey Uso vs Dolph Ziggler-Triple Threat match 
A nemrég közönség ellen forduló, koronavírust legyőző, korábbi
 bajnok felül tud kerekedni ellenfelein, vagy Goldberg tudja folytatni a jó szériáját, ami a WrestleManian kezdődött?

John Cena vs Sin Cara
A régóta várt meccs végre eljön. Amerika vs Mexikó. A korábbi United States bajnok a WEW legjobb Luchadora ellen. Vajon SuperCena meg tudja nyerni a párharcot, vagy az International Sensation felül tud kerekedni zaklatóján?

Mandy Rose vs Paige vs Taynara Conti-The Last Match of Paige
Paige utolsó mérkőzésén lép ringbe, nem mások ellen, mint Mandy Rose és Taynara. A papírforma szerint Paige megnyeri a mérkőzést, azonban ellenfelei is tudnak meglepetést okozni.

Candice LeRae vs Kelly Kelly
Visszavágó múlt hétről. Mrs Gargano be tudja vajon végre bizonyítani, hogy nem a férje miatt van ott, ahol, vagy ismét érvényesül a K2?

Shayna Baszler(c) vs Ember Moon-RAW Women's Championship 
Az ászok királynője 2 héten belül 2-szer teszi kockára a címét, ismét egy debütáló ellen. A Kirifuda kelteni fogja a hatását, vagy az Eclipse győzelemhez vezeti Moont?

Minden kérdésre választ kapunk 2 óra múlva. 

No comments:

Post a Comment