Friday, May 22, 2020

SmackDown előzetes-2020.05.22.

A SoFi Stadiumból jelentkezik pár órán belül a SmackDown, Vince McMahon vezetésével.

Charlotte Flair vs Bianca Belair
A Queen a szerdai vereségén javítana az eddig nyeretlen Bianca-val szemben. Sikerül javítania, vagy Belair megszerzi első győzelmét? 

Kevin Owens vs Bobby Lashley
A Best Fire Experience újdonsült tagja egy debütáló ellenféllel néz szembe, aki nem más, mint az All Mighty, Bobby Lashley. A Prizefighter hozza a papírformát, vagy Lashley érvényesíti a Dominatort?

The Miz vs The Undertaker-No Holds Barred match
A Deadman jelenleg szárnyal, a Tombstone a legutóbbi időkben érvényesül, azonban Miz sosem vár azzal, hogy a Skull Crushing Finalet be kell adnia. A Moneymaker el tudja verni Takert, vagy folytatódik a veretlenségi sorozat?

Chris Sabin vs Kane-Steel Cage match
Kane szinte társai ellen fordul, előző hét CM Punk, most pedig Chris Sabin, de volt már Pentagón Dark ellen is meccse. A jövő bajnoka be fogja tudni fejezni az összecsapást egy chokeslammel, vagy Sabin ki tud szabadul a cellából?

Pentagón Dark vs Ricochet-Ladder Match
Ricochetnek nem sokon múlt, hogy Otissal elnyerjék a tag team öveket egy héttel ezelőtt, a meccs után pedig Otist verte könnyen. Most a European bajnokkal szemben kell bizonyítania, aki ellen nem elég a 100%. A meccs nyertese az, aki hamarabb a létrára mászik, és leszedi azon objektumot, amely fel van helyezve a létra fölé. A Fear Factor után könnyedén hozza a párharcot a bajnok, vagy a One And Only meglepetést okoz?

Minden kiderül 30 percen belül, amikor is elkezdődik a műsor. Ha érdekesnek találod, tarts velünk a hétfői RAW-n is! 

No comments:

Post a Comment