Sunday, December 22, 2019

Survivor Series 2019 - Összefoglaló

A WEW a történelme során először tartotta meg a brandek közötti háborúk showját, ami wrestling szempontból igencsak pikánsra sikeredett. Lássuk, mi is történt az éjszakába nyúló PPV-n!

Az első mérkőzés a fenevad, Brock Lesnar és Killian Dain között zajlott. A meccs egészében mindkét fél erősen küzdött, hiszen a tét nem más volt, mint a Killian meccseinél csak néha napján terítékre kerülő IC Championship. Ezen a No Holds Barred mérkőzésen előkerült minden, szék, lépcső, vitorláskupa(, ami egyenesen Dain fején landolt). Killian küzdött a bajnoki címéért, de Brock Lesnart nem lehetett megállítani. Azonban az európai harcosnak mégis sikerült megmenteni az övét, ugyanis Brock Lesnar egy F5-nál -amit a rámpáról adott az acéllemezekre- leesett a titantronról, így egyik fél sem tudta folytatni a küzdelmet. Dain megtartotta a bajnoki címét, még ha nagy nehezen is. Eredmény: No Contest (továbbra is bajnok: Killian Dain) 

Jött a kövi meccs, ami pedig nem más volt, mint egy Triple Threat nyalánkság. Mustafa Ali Sinsuke Nakamurával, valamint Aleister Blackkel küzdött meg. Igazi indy mérkőzést láthattunk, tele izgalmakkal és fordulatokkal. Sok helyzete volt a meccsben szereplő uraknak, azonban a győzelmet Black tudta megszerezni, miután a Black Mass finisherével kiütöttte a japánt.

Jött a bajnokok küzdelme, ahol a WEW Champ Bray Wyatt harcolt a Universal bajnok Finn Bálorral. Mindketten a legjobb formájukat hozták, azonban Bray Wyatt a Fiend karakterével ismét megállíthatatlan volt. Sister Abigail maratont láthattunk, ami után a Fiend könnyen pinnelte ellenfelét, ezzel pedig megmutatta, ki is volt a jobb ezen az estén, Ám a történetnek nem volt vége, bejött a volt WEW bajnok, CM Punk, majd a félig halott Bálornak kiosztott egy GTS-t. Beváltotta a táskát, majd még egy GTS után kiiktatta a démont, ezzel pedig új bajnokot avattunk.

Ha ennyi lett volna az este, már mindenki elégedett lett volna, de még csak most jött a RAW és a SmackDown háborúja, az 5 az 5 elleni tradicionális Survivor Series meccstípussal, a RAW kapitánya HHH, míg a Smackdowné Hart volt. Maga a mérkőzés kaotikus volt, a két csapatkapitány, Brock Lesnar és Bret ,,The Hitman" Hart mindent bevetett, hogy megszerezze a győzelmet. Az esemény egyik meglepetése volt, amikor Rollins a kékektől slfordult, és a RAW oldalára állt! Igaz, a kék csapat kapitánya néha túlzásba vitte a reklamálást, de szerencsére a bírók a helyükön voltak, így figyelték a történéseket. A mérkőzés felettébb fordulatos volt, de inkább a RAW dominált. Az utolsó helyzetben végül a friss bajnok, CM Punk és az ír Killian Dain maradtak bent, ám Punk könnyedén elintézte az ellenfelét, és így az első brandek közti háborút a vörösök nyerték. CM Punk bement a ringbe ünnepelni és a WEW egy bevágást is mutatott az otthon ülő Kaneről, ahogy örül, hogy nem Harték nyertek. A RAW ismét szépen teljesített, de a SmackDown-osok se voltak rosszak. 

Ismát egy izgalmas showt raktak le elénk a tehetségek, folytatás a holnapi RAW-val!

No comments:

Post a Comment